Minivoetbalcompetitie

Sporthal Hoge Wal Ertvelde

Seizoen 2017-2018
Home

Schorsingen

géén

Sponsoren

Advocaat Joerie De Maertelaere

Witherenlei 21

9940 EVERGEM


 Minister Joke Schauvliege

U bent hier

Palmares

Seizoen Kampioen Reeks A Kampioen Reeks B Bekerwinnaar Fairplay Reeks A Fairplay Reeks B
2016-2017 't Jong Oud GO!Kalken 't Jong Oud    
2015-2016 't Jong Oud Sparta Quatro Loco 't Jong Oud  Edan Business Solutions 
2014-2015 Leeghof.Be Quatro Loco 't Jong Oud De Vraagtekens Backstreet
2013-2014 Garage Van de Voorde 't Jong Oud De Vraagtekens Leeghof.be Backstreet
2012-2013 De Vraagtekens Monday Shotters Garage Van de Voorde Backstreet Bierkamer
2011-2012 Garage Van de Voorde Sur+ Garage Van de Voorde Backstreet Mini Maple
2010-2011 ZWR Evergem ABS Cars De Vraagtekens De Vraagtekens Monday Shotters
2009-2010 De Vraagtekens ZWR Evergem Garage Van de Voorde - -
2008-2009 Oleon Racing Junior Garage Van de Voorde - -
2007-2008 De Flinstones Garage Van de Voorde OSD Computers - -
2006-2007 OSD Computers MB Isolatie De Flinstones - -
2005-2006 OSD Computers MBT Team OSD Computers - -
2004-2005 The Flinstones Juwelen Geers The Flinstones - -
2003-2004 Kluizen United - Kluizen United - -
2002-2003 Den Biljart - Den Biljart - -
Drupal theme by pixeljets.com D7 ver.1.1